Theranda
Animation
Film
Festival
Festivali i 1 Ndërkombetar i Filmit të Animuar
në Therandë, Kosovë
05-09 Gusht 2013
dhe plotëso detajet në faqen tjetër...

Festivali i filmit të animuar në Therandë - E hëne 05.09.2013

Çmimet Çmimet për animatorët më mirë
në kategoritë për Steinhardt
profesionist dhe student
Taff Fest
Juria e Festivalit Figura të shquara nga fusha e
Artit dhe Animacionit
nga Kosova dhe USA
Taff Fest
Përshtypjet Artikull dedikuar Taff Festivalit
Nga NUY Steinhardt
New York, USA
Taff Fest
Thirrje për punime për Festivalin TAFF
Thirrje për punime për Festivalin TAFF

Të gjithë ata që kanë pasion animacionin, tani kan edhe festivalin e tyre, ku mund të shpërblehen me famë si dhe me para. Dërgoni punimet tuaja në TAFF fest dhe konkurroni për të fituar çmimin e artë (nga ari i vërtetë :) ose të fitoni çmime tjera monetare.

Hape konkursin  ose  Apliko online

Zanafilla e festivalit - Historiku
Zanafilla e festivalit - Historiku

Gjatë  muajit  mars të vitit 2009, në Qendrën për Edukimin Kreativ 'Shtëpia e Fellbahut' në Therandë gjatë një  jave u organizua punëtoria e Artit 'Ndërtimi i urave'. Këtë puëntori  e udhëhoqën  Profesoresha Terry Lenihan dhe profesoresha Cindy Maguir asistent profesor për degën e artit dhe historinë e artit në Adelphi University, New York

Shiko gjerësisht

Fotografi